CíMOLDAL    | '56-OS TÖRTÉNETEK | MONDJA EL TÖRTÉNETÉT
'56-OS TÖRTÉNELEM | A MI TÖRTÉNETÜNK | FREEDOM FIGHTER 56
   |   

  FF56!
  Az FF56!-ról
  Add Tovább!
  Hírek és Vélemények
  Általános Segítség
  Kapcsolat

„Az FF56! oktató célú játék, hatásos látványvilággal, amellyel egyszerûen élmény játszani. A lehetõség, hogy irányítsuk a szereplõket és felderítsük velük a „történelmileg pontos, montázs-szerû” környezetet nem csak interaktív élményt jelent, hanem lebilincselõ és üdítõ is egyben. Le a kalappal a Lauer Learning csapata elõtt ezért a nagyszerû teljesítményért, mellyel hozzájárultak az 56-os megemlékezésekhez! Ez pontosan az a fajta élmény, ami tanítani tudja a jövõ nemzedékeit, és olyan módon leköti õket, amelyre egy történelemkönyv nem képes.”

- Max Teleki, az Amerikai Magyar
Koalíció Elnöke
FF56! Vesd bele magad a forradalomba!

Az FF56! interaktív képregény, mely vegyíti a gazdag, történelmileg pontos elbeszélést a személyesen átélhetõ játékkal. Tanulj ezen a lebilincselõ történeten keresztül, amint az a szó szoros értelmében Budapest utcáira visz, hogy hõsi jellemek oldalán küzdhess, akik a lehengerlõ túlerõ ellenére harcba szálltak Magyarország szabadságáért.

Hitelesen ábrázolt világba és valóságos élményekbe merülve a játékosoknak stratégiai döntéseket kell hozniuk, erkölcsi dilemmákkal kell megbirkózniuk, valamint történelmileg pontos felszerelési tárgyakat kell összeszedniük, melyeket meggyõzéshez használhatnak fel a játék helyzetei során.

A játékosok szabadságharcos pontokat szerezhetnek, ha gyógyszerutánpótlást szállítanak, sebesülteket mentenek meg, és szovjet katonákkal, illetve a rettegett ÁVO-val csatároznak.

Az FF56! interaktív élmény során a játékban szereplõ szabadságharcosok eredeti rádióadásokat hallgathatnak meg, belelapozhatnak az elsõ szabad újságokba, és a forradalomban résztvevõ, történelmi személyiségekkel találkozhatnak.

Drámai, kétnyelvû narráció és eredeti zene fokozza ennek a bátor harcnak az elmesélését, mely valódi eseményeken és 56-osok személyes elbeszélésein alapszik, az FF56! a legjobb történelemkönyv, amit valaha játszottál.

Elég merész vagy ahhoz, hogy szembeszállj a túlerõvel?

©2007 Freedom Fighter 56. All rights reserved