CíMOLDAL    | '56-OS TÖRTÉNETEK | MONDJA EL TÖRTÉNETÉT
'56-OS TÖRTÉNELEM | A MI TÖRTÉNETÜNK | FREEDOM FIGHTER 56
   |   

  FF56!
  Az FF56!-ról
  Add Tovább!
  Hírek és Vélemények
  Általános Segítség
  Kapcsolat

Jelenet a Felderítés játékból


Jelenet a Kimentés játékból
Technikai segítség az FF56!-hoz!

Az FF56! oktatási részeket, különbözõ játékopciókat és utasításokat tartalmaz, ezáltal a játék lebilincselõ és emlékezetes marad. A következõ lista az esetlegesen felmerülõ kérdésekre ad választ több szekcióban: általános segítség, játék parancsok, képregény, valamint mini-játékok.

Ha bármilyen sürgõs kérdésed van a játékkal kapcsolatban, küldj levelet az info@lauerlearning.com címre, és írd le a problémádat. A kérdésedre 24 órán belül válaszolni fogunk.Általános Segítség

'56-os Történelem gomb:
Néhányszor magyar zászló fog megjelenni az irányító panelen. A zászlóra kattintva az eseményekhez kapcsolódó valódi videó felvételeket, újságcikkeket és fényképeket tekinthetsz meg.

Szereplõk pontjai:
Minden szereplõ rendelkezik életerõ (HPts) és ügyesség pontokkal (Célzás, Autóvezetés, Meggyõzési képesség, Kitartás). Alább megtalálod mindkettõ leírását.

Kattintható tárgyak:
A képregény bizonyos tárgyaira és képeire kattintva történelmi ismereteket szerezhetsz róluk. Néhányat közülük felvehetsz a felszerelési tárgyak közé.

Ügyesség Pontok:
Minden szereplõ különbözõ ügyesség pontokkal kezdi meg a játékot, melyek számát a sikeres harcok, meggyõzések stb. során gyarapíthatja. A több ügyesség pont növeli a szereplõ hatékonyságát a harcokban és a meggyõzési feladatokban.

FFP:
Freedom Fighter pontjaidat tapasztalatszerzéssel, sikeres meggyõzésekkel, felderítéssel és bátorsággal szerezheted. A harcokban szerzett sérülések és a sikertelen meggyõzések csökkentik az FFP-t.

Életerõ Pontok:
Az életerõ pontok a szereplõ egészségi állapotát tükrözik. Ha a szereplõ sérülést kap, életerõ pontjai csökkennek. Ha az életerõ visszaesik nullára, a szereplõt megölték. A szereplõk váltogatása egyfajta stratégia lehet a játék során, így egyikük sem kap túl sok sebesülést. Bizonyos idõközönként a szereplõk egészségi állapota helyreáll.

Felszerelési tárgyak:
A felszerelési tárgyak segítségével oldhatod meg a meggyõzési feladatokat. A tárgy melletti gombra kattintva további információkat szerezhetsz a tárgyak történelmi szerepérõl.Játék utasítások

ENGLISH/MAGYAR: Erre kattintva bármikor nyelvet tudsz váltani.

TÖRTÉNELEM: Lista a teljesített játékrészekrõl. A különbözõ részeket (képregény, felderítés, harc, kimentés vagy meggyõzés) egyedi ikonnal jelöltük. Dönthetsz úgy, hogy visszalépsz és újrajátszod a játék egy korábbi szakaszát. Ne feledd, hogy FFP, Életerõ és Ügyesség pontjaid arra az értékre térnek vissza, amennyivel a játéknak abban a szakaszában rendelkeztél.

*Bár visszafelé léphetsz és újrajátszhatsz részeket, elõre azonban nem ugorhatsz.

BETÖLTÉS: Korábban elmentett fájl megnyitása.

MENTÉS: Kattints ide és mentsd el a pontjaid és a teljesített játékrészeket. Késõbb visszatérhetsz és betöltheted bármelyik elmentett játékot.

Hang: A hangszóró ikonra kattintva bármikor be- és kikapcsolhatod a hangot.Képregény

A bal nyíl gomb megnyitja a LETÖLTÉS menüt és visszaugorhatsz vele a játék korábbi pontjaira. A jobb nyíl gombbal elõre ugorhatsz abból a játékrészbõl, amiben benne vagy.

'56-os Történelem gomb:
Néhányszor magyar zászló fog megjelenni az irányító panelen. A zászlóra kattintva az eseményekhez kapcsolódó valódi videó felvételeket, újságcikkeket és fényképeket tekinthetsz meg.

Kattintható tárgyak:
A képregény bizonyos tárgyaira és képeire kattintva történelmi ismereteket szerezhetsz róluk. Néhányat közülük felvehetsz a felszerelési tárgyak közé.

Felszerelési tárgyak:
A felszerelési tárgyak segítségével oldhatod meg a meggyõzési feladatokat. A tárgy melletti gombra kattintva további információkat szerezhetsz a tárgyak történelmi szerepérõl.Mini-játékok

Bármely mini-játék bármely pontján dönthetsz úgy, hogy kilépsz a játékból. Ez a döntés hatással lesz az FFP-dre, de a játék folytatódik tovább.

Felderítés
Kattints abba az irányba a térképen, amerre indulni szeretnél. A kistérkép az egész felderíthetõ területet ábrázolja. A piros X jel a te küldetésed színhelyét jelöli.

A piros nyíl a célállomás irányát jelöli, de felderíthetsz más útvonalakat is. Az utcán találkozhatsz emberekkel, akiktõl hasznos informácókat szerezhetsz. Légy óvatos, veszélyek is leselkednek rád!

Kattints a három szereplõ ikonjára az irányító panelen és nézd meg az Életerõ és Ügyesség pontjaik számát. Nézd meg, hogy milyen Felszerelési tárgyakat gyûjtöttél eddig!

Meggyõzés
Elõször kattints arra a szereplõre, aki szerinted leginkább meg tudja gyõzni a másik felet. Néhány esetben a szereplõt már kiválasztottuk helyetted.
Kattints a szereplõk ikonjaira és nézd meg az életerõ és ügyesség pontjaiknak a számát.

A felszerelési tárgyakon végiggörgetve válassz ki egy érvet. Bõvebb információt szerezhetsz a felszerelési tárgyakról, ha rájuk kattintasz.

Miután kiválasztottál egy érvet, húzd be a szövegbuborékba! A képernyõn megjelenik az érv sikerének valószínûsége. Kattints a kerékre és meglátod mi fog történni!

Harc
Válassz szereplõt a harchoz! A szereplõ ikonjára kattintva megnézheted annak életerõ és ügyesség pontjait.

Az utca egyik oldaláról a másikra a billentyûzet jobb és bal nyilának segítségével juthatsz. Az egér segítségével célozz az ellenségre, kattintással tüzelj.

Harcolj a gyõzelemért! Ha úgy döntesz, hogy visszavonulsz, a jobb nyílra kattintva kiléphesz a harci játékból.

Autóvezetés
Gyorsuláshoz használd a billentyûzet felfelé nyíl gombját. A lefelé nyíllal tudsz tolatni. Vezetés közben a jobb és bal nyilakkal elkerülheted a gödröket és az akadályokat.

Vezess és teljesítsd a küldetésed! Ha ki akarsz szállni az autóvezetési játékból a jobb nyílra kattintva megteheted.

Ellenség elkerülése
Elõre a billentyûzet felfelé nyíl gombjával futhatsz, hátrafelé pedig a le nyíllal. A jobb és bal nyíllal futhatsz át az utca egyik oldaláról a másikra, annak érdekében, hogy elkerüld a reflektorokat, akadályokat, golyókat.

Kimentés
Az utca egyik oldaláról a másikra a billentyûzet bal és jobb nyilával juthatsz át. A lefelé nyíllal guggolhatsz le, hogy elkerüld az ellenség golyózáporát.

A cél az, hogy a sebesült szabadságharcosokat biztonságos helyre szállítsd. Ha elfárad a karod, a jobb nyíl gombbal abbahagyhatod a mentést.

Várunk minden véleményt és hozzászólást az FF56!-tal kapcsolatban. Köszönjük!©2007 Freedom Fighter 56. All rights reserved